PERSONAL

Ise Do Ham – Ladys Trio

Ise do, ise do ham.. Botou oh botou.. Mase lalap taringat au bamu.. Lalap taringat au.. Rupamin roh do tong.. Gati bai nipikkin.. Sonaha ma hubahen lao padashon.. Haganupan on.. Mabiar do au.. Atak sonaha hatamu holi.. Tapi tongon songon songon songon songon.. Hatani namatua.. Porini dong harosuh diri.. Ida ulang lang ipatugah.. Ulang lang… Read More Ise Do Ham – Ladys Trio

PERSONAL

Selamat Melayani Seksi Pemuda GKPS Padangbulan Periode 2013

Selasa, 12 Maret 2013 Pemuda GKPS Padangbulan berangkat ke Babarsari tempat wisata pemandian dalam rangka pengisian dan pelantikan seksi pemuda 2013. Setiba disana kita semua berbenah tempat dan peralatan, dilanjutkan dengan ibadah pembuka yang dilayani oleh MC ka Jojor Siahaan  dan Pembicara bapak Untung Suseno, M.Div Dalam khotbah yang berthemakan “Profil Seorang Pelayan”, pak Untung… Read More Selamat Melayani Seksi Pemuda GKPS Padangbulan Periode 2013

PERSONAL

Ahama – Jhon Eliaman Saragih

Ahado botou na tarbahen au Pataridahkon holonghin bamu Na sa tolapni gogohkin domma hubaen Padaskon malas ni uhurhin botou O botou haholongan Takkapma botou, takkap tanganhon Pitah ham do pangarapanhin Pori dong hinan na solot bai uhurmin Lupahon ma in riap hita marpadan O botou haholongan Bagasni uhurhin haholongan Sai sonai homa namin uhurmu hubakku Ganup… Read More Ahama – Jhon Eliaman Saragih

PERSONAL

I Tekongan – Dwi Horsi 2

Kyaaaa..da lama lagu ini di laptop tapi baru aja ga sengaja keputer di winamp. Soalnya aku biasa dengar lagu yang udah kusukai aja 😀 Romantis banget weee…Duh, alami banget jatuh cintanya..hahahha Ga pake ribet kaya manusia zaman sekarang ini >.< Check it outtt..bisa download video n mp3 nya juga.. Tunanganku na sonari pargotonghu Ai idingat… Read More I Tekongan – Dwi Horsi 2

PERSONAL

Ho Do Tong Na Bulissah-

Oi bokkoni bulan, siangni sinalsalmi Manrigap dalan in hupartonduran in Sabatul lobih sidalanon,bah bolon sada silopuson Lang sipanlanglangi ai ganup, halani ai Er,haholonganku ngayotni angkulangkin Mardalan borngin in lao manjuppahi ham Hurohop tohot bai takkokan Baju bossot sedo binaenni udan Hadogashin do lo Erni mambahen in Reff Anggo boi namin marhuta ma au ihuta min Ase dohor hun… Read More Ho Do Tong Na Bulissah-

PERSONAL

Paimahon-Jerry feat Juwi

Lagu kesukaan,uda ratusan kali diputar bolak balik.. Maya,teman gereja plus teman kos,bosan mengingatkan kalau aku sudah memutarnya berulang kali..hahahha lagu ini bercerita mengenai sepasang kekasih yang berjauhan selama sepuluh tahun. dan masih saling setia..:) menyukainya karena liriknya bagus dan lagunya enak didengar..:D Dokahma botou hupaima-ima ham Bahat do namin na manjukkun au Laho jadi parrumahni… Read More Paimahon-Jerry feat Juwi